Cégünkről Szolgáltatások Referenciák Kapcsolatok
HU
Hírek:

                                                                                       Utolsó frissítés: 2013. június 4.

TESCO, a HUN-IDA Közhasznú Nonprofit Kft-vel való együttműködésben, a vietnámi Tudomány és Technológiai Minisztérium (angolul: MOST) 20 fős delegációja részére szakmai programot szervezett a magyarországi kutatás-fejlesztés és innováció tanulmányozására.

2013. május-június


TESCO tanácsadói szerződést kötött a Fornax ICT Kft-vel, nemzetközi díjjal elismert EVENTUS vevőszolgálati rendszerük értékesítése céljából, gondosan kiválasztott export piacokra. Fornax termékválasztéka és szolgáltatásai szinte teljes egészében lefedik a nagy telekommunikációs, pénzügyi szolgáltató, közmű és ipari vállalatok számítástechnikai megoldás-igényét. Ezen tú, a Fornax megtartotta vezető pozícióját, melyet a munkafolyamatok és az arra allokált emberi erőforrások, vevőszolgálati feladatok számítástechnikai rendszer-megoldásaiban vívott ki magának.

2013. május


TESCO tanácsadói szolgáltatásokat nyújt a FlexiTon cégnek, annak érdekében, hogy nemzetközileg már ismert és elismert vezérterméküket, az ARIADNE hálózati és adatkezelő rendszercsaládot az eddigi 17 ország mellett más exportpiacokra is bevezesse. FlexiTon hivatása jelentősen növelni a távközlési cégek hálózatai működtetésének hatékonyságát és gyorsan, mérhető megtérüléssel, egy olyan moduláris, kulcsrakész megoldást ajánljon, mely bármely távközlési hálózat bármely részterületét egyetlen nagy teljesítményű grafikus felületen kezelheti.

2013. április


TESCO tanácsadói szerződést írt alá a Times Square Holding céggel speciális vágású bárány és marhahús eladása céljából új exportpiacok feltárására.

2013. április


TESCO tanácsadói szerződést írt alá Baromfi Kft-vel speciális vágású kacsa és libatermékek (hús és máj) eladása céljából új exportpiacok feltárására.

2013. március


TESCO együttműködési megállapodást kötött az algériai A3F Consulting céggel, amely egy multidiszciplináris tanácsadó szervezet, fő tevékenysége külföldi cégek üzletkötéseinek, algériai megtelepedésének, algériai cégekkel kialakítandó együttműködéseik elősegítése és egyengetése. A két fő tulajdonos több mint 30 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik különféle gazdasági és nem-profitorientált szervezeteknél, az Építésügy, Számítástechnika, Kultúra, Partnerségi Kapcsolatok, Marketing és Kommunikáció területén.

2013. március


2011. novemberében TESCO tanácsadói szerződést kötött a Kancellar.hu vezető magyar számítástechnikai céggel, annak stratégiai partnere által kifejlesztett „log4ensics” számítógépes hálózat-biztonsági rendszer és megoldások értékesítésére Vietnamban. Kancellar.hu egy vezető információbiztonsági specialista, teljes körű számítástechnikai információs szolgáltatásokat nyújt, biztonsági rendszerek felülvizsgálatát és tesztelését végzi, s szolgáltatja az ezekhez szükséges eszközöket és szolgáltatásokat. A Felek 2013 januárjában kiterjesztették megállapodásukat más országokra, penetrációs tesztek és számítástechnikai biztonsági auditok értékesítése céljából.

2013. január


2013 januárjában kötöttünk exportpiacok megnyitására vonatkozó együttműködési megállapodást az INWATECH Kft-vel, melyet a környezetvédelmi technológiák területén aktív szakemberek, illetve a terület iránt elkötelezett magánszemélyek alapítottak 2001-ben. A vállalat vezetői több mint 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a környezetvédelmi beruházások megvalósításához szükséges mérnöki, kivitelezői és fővállalkozói feladatok elvégzésében, valamint szennyvíztisztítók, biogáz üzemek üzemeltetési tevékenységének ellátásában, irányításában.

2013. január


TESCO, a HUN-IDA Közhasznú Nonprofit Kft-vel való együttműködésben a vietnámi Belügyminisztérium (angolul: MOHA) 12 fős delegációja részére szakmai programot szervezett a magyarországi önkormányzati és e-közigazgatási tapasztalatainak és gyakorlatának tanulmányozására. A MOHA programját az Ázsiai Fejlesztési Bank finanszírozza. MOHA jelezte, hogy 2013-ban 4, egyenként 20 fős, önkormányzati és minisztériumi vezetőkből álló delegációt küld Magyarországra hasonló céllal, ugyanennek a programnak a keretében.

2012. december


A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, Szatmáry Kristóf úr felkérésére a TESCO vezérigazgatója részt vett a Magyar-Vietnami Gazdasági Vegyes Bizottság 4. ülésszakán Hanoiban, mint a magyar hivatalos delegáció tagja. A magyar delegációt Szijjártó Péter úr, a Vegyes Bizottság Magyar Tagozatának elnöke vezette.

2012. november


TESCO együttműködési megállapodásra lépett a marokkói Casablanca-ban székelő ACTIPAR Sarl-el. Mr. Aziz BELKASMI , a cég vezetője neves szervezeteknél és diplomáciai szolgálatban szerzett tapasztalatokat, kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal bír, különböző területeken tanácsokkal látja el a kormányzati és nem kormányzati szervezeteket, komoly lehetőségeket kínál partnerségi és tapasztalatcserére épülő együttműködések kialakítására.

2012. június


TESCO felkérést kapott, hogy vegyen részt az EPIC és NECA, vezető osztrák és bulgár tanácsadó cégekkel egy konzorciumban, melynek feladata egy nagy német energiaipari cég magyar energiaipari cégekben lévő kisebbségi részesedéseinek megvásárlása iránt érdeklődő potenciális nemzetközi és magyar entitások felkutatása volt.

2012. május


A kínai SAFEA júniusban esedékes konferenciájának előkészítéseként nagy számban kaptunk szakértő igényeket.

2012. május


A TESCO vezérigazgatója, a magyar-vietnámi Tudományos és Technológiai Együttműködési Albizottság magyar tagozatának elnökeként tárgyalásokat folytatott a Tudomány és Technológiai Minisztériumban (MOST) Hanoiban, ahol Dr. Le Dinh Tien úr, technológiai miniszter-helyettes vezette vietnámi delegáció fogadta. A megbeszélések során elfogadták a 2012-14. évekre szóló együttműködési javaslatokat a humán erőforrás, az energia, a tudomány és technológia, az állami közigazgatás, a mezőgazdaság, valamint biotechnológia területén. A megbeszélésekről felvett jegyzőkönyvben rögzítették a megtárgyalt és a jövőbeni tudományos - technológiai együttműködés elfogadott fő irányait: • informatikai technológia, automatika, • energia-megtakarítási technológia, • biotechnológia, • anyagtechnológia, • állami szervezés.

2012. február


TESCO együttműködési megállapodásra lépett a nemzetközileg ismert és elismert KSG International (Karma Strategy Group) konzultáns céggel. Két fő irodájuk van Isztambulban és Ankarában, mintegy 150 jelentős céget képviselnek, kormányzati ügynökségek, magán-és állami pénzügyi csoportok a partnereik világszerte. Konzisztens, magas szintű globális hálózat részei, mely az üzletfejlesztés minden fontos területét lefedi. Fő fókuszuk 30 afrikai, európai, közel-keleti és türk ország, ahol helyi képviselettel és ismeretekkel bírnak. Fő tevékenységi területük az energiaipar, szállítás, ingatlan, biztonsági és védelmi ipar. Ez a megállapodás új lehetőségeket nyithat meg a magyar KKV-k számára új exportpiacok meghódítására.

2012. január


TESCO együttműködési megállapodást kötött Dr. Mohamed Aljuhani nyugállományú tábornokkal, aki az EURO-ARAB KÖRNYEZETVÉDELMI SZERVEZET együttműködésért és az Arab Öböl régióért felelős alelnöke, az ARAB TURIZMUS SZERVEZET főtitkárhelyettese, a Universal Aviation & Security Support Services és a MMJ PR és Hirdetési cégek elnöke, Kongói Köztársaság tiszteletbeli konzulja Szaúdi-Arábiában, a Tiszteletbeli Konzulok Tanácsának elnökhelyettese, a Szaúdi Arab Tengeri Sport Szövetség elnökhelyettese. Dr. Aljuhani, kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszere révén, neves nemzetközi szervezetek és diplomáciai szervezetek vezetőjeként, mint az EURO-ARAB KÖRNYEZETVÉDELMI SZERVEZET ( nemzetközi, független, non-profit környezetvédelmi civil szervezet) egyik alapítójaként, az Arab világ és az európai országok közötti együttműködés, tapasztalatcsere, partnerségek nagy támogatójaként nagyszabású fejlesztési programok megvalósításában vállal szerepet, s tanácsadóként működik egy sor kormányzati és nem kormányzati szervezet mellett.

2011 december


2010 közepe óta adunk tanácsot a világ egyik legnagyobb nukleáris óriásvállalata, a francia AREVA cég részére a Paksi Atomerőmű tervezett 5. és 6. új reaktorblokkjának megvalósításával kapcsolatban. A megbízás keretében feladatunk, többek között, Magyarországon tudatosítani az érdekelt állami szervezetek, vállalatok minden szintjén az AREVA szakmai felkészültségét, tapasztalatait és referenciáit annak érdekében, hogy az AREVA sikerrel értékesítse termékeit és szolgáltatásait az atomerőmű bővités keretében.
2011 szeptember 27-29 között az AREVA résztvett a Debrecenben megrendezett ENERG-EXPO kiállításon és konferencián, ahol bemutatta az eddig egyedüliként típusengedéllyel rendelkező, Finnországban, Franciaországban és Kinában már épülő EPR típusú +harmadik generációs nukleáris reaktorát.

2011. szeptember


A TESCO Tanácsadó Kft meghívására 2011 szeptember 16-24 között a vietnami Információs Biztonsági Nemzeti Laboratórium magas rangú delegációja látogatott Magyarországra. Részt vettek a Kancellar.hu által szervezett "Hacktivity" konferencián, s előzetesen már bemutatott, illetve új számítástechnikai biztonsági programokat és szolgáltatásokat tanulmányoztak. Reményeink szerint a közeljövőben vezető magyar számítástechnikai cégek IT biztonsági termékei fogják kiszolgálni a vietnami államigazgatás ezirányú igényeit.

2011. szeptember


Fennálló kapcsolataink megújítását és élénkítését kezdeményeztük a befolyásos State Administration of Foreign Experts' Affairs (SAFEA) állami szervezettel is, mind a szaktanácsadók kiküldése, mind a magyarországi továbbképzések területén. A SAFEA- val érvényes együttműködési megállapodásunk van, ez kuriózum, hiszen Magyarországról a TESCO Consulting az egyetlen cég, amely ilyennel rendelkezik.

2011. augusztus

 

2010 szeptemberében a vietnámi Belügyminisztérium miniszterhelyettesi rangú delegációját fogadtuk. A 11 fős delegáció fő célja volt tanulmányozni magas szaktudású köztisztviselők továbbképzésének lehetőségeit európai helyszíneken, közöttük Magyarországon, a 2001. év óta folyó vietnámi közigazgatási reform keretében. Azóta eddig 4 csoportban érkezett alkalmanként 20 vietnami szakember általunk szervezett, több hetes oktatásra Magyarországra.

2011. augusztus

 

2012 márciusáig érvényes konzultánsi szerződéssel rendelkezünk a SCIENTIFIC GAMES INTERNATIONAL, INC. óriáscéggel, amely vezető pozíciót tölt be a szerencsejátékokhoz kapcsolódó innovatív üzleti megoldások kifejlesztésében valamint az ehhez kapcsolódó termékek és technológiák széles körű alkalmazásában.

2011. július


Tanácsadói szerződést kötöttünk a Numbers Play Hungary Kft-vel az általuk kifejlesztett KABALA 6 szerencsejáték rendszerhez kapcsolódó termékek külföldi piacokon történő hasznosítására és értékesítésére.

2011. március


Társaságunk 2010. májusától 2011 márciusáig üzleti tanácsokkal látta el a svájci székhelyű SICPA SA-t megerősítendő és elősegítendő a cég magyarországi üzleti pozícióját. A SICPA SA piacvezető a különféle biztonsági festékek értékesítésében és olyan biztonsági megoldások, technológiai platformok fejlesztésében, telepítésében és üzemeltetésében, amelyek segítségével az illetékes állami szervek sikeresen veszik fel a harcot a jövedéki termékek hamisítása, csempészése, fiktív számlázás, csalás, sikkasztás és egyéb a nemzetgazdaságot több szinten károsító illegális tevékenységek ellen. Olyan új és bevált rendszerről van szó, amely védi a terméke integritását a gyártástól a végső értékesítés helyszínéig.

2011. március


2010. decemberében a TESCO, a HUN-IDA Közhasznú Nonprofit Kft-vel való együttműködésben a vietnámi Tudomány és Technológiai Minisztérium(angolul: MOST) 20 fős delegációja részére szakmai programot szervezett a magyarországi kutatás- fejlesztés és innováció tanulmányozására.

2010. december


2010-ben együttműködési megállapodást írtunk alá az ESQH-val az EU és más nemzetközi donorok által finanszírozott a balkáni régióban megvalósítandó orvostovábbképzési és ápoló személyzeti programok megszervezésében és lebonyolításában való közös részvételre , amelyhez a szakmai hátteret a SOTE biztosította.

2010. november


2009-től kezdődően cégünk együttműködik a GCF-Valditerra céggel annak érdekében, hogy Magyarországon elősegitsük vasútépitési és rekonstrukciós projektekbe való bekapcsolódásunkat. A ROSSI Csoport Olaszország egyik legnagyobb vasútépitő cége, alapvető profilja vasúti felépítmények, u.n. "railway superstructure" és ezen belül sinek, talpfák, egyéb vasutvonalhoz tartozó ill. kapcsolódó részegységek részek épitése.

2010. július


Régebbi híreink

A Libiai Vasúti Hivatal megbízásából az UVATERV-vel együttműködésben készítettük el a Tripoli Metró-hálózat tanulmánytervének felülvizsgálatát 2007 és 2009 között.


A HUN-IDA-val együttműködésben 10 fős kínai szakembercsoport részére szerveztünk tanulmányutat. A szakemberek Qingdao város különböző vállalataitól érkeztek. A sikeres tanulmányút nyomán hosszabb távú együttműködési megállapodást kötöttünk a Qingdao Hai Rui International Exchange Co. céggel és több csoportot fogadtunk Magyarországon eszmecserére, illetve rövid távú képzésre.


Ugyancsak felújítottuk régebbi kapcsolatainkat és új együttműködést kezdeményeztünk a China Jilin International Economic and Technical Corporation (Jilin tartomány Changchun City) óriás-vállalattal, amelynek keretében kínai szakemberek részére magyarországi tanulmányutak szervezését kívánjuk felvállalni valamint képviseleti tevékenységet a kelet-és közép-európai régióban. (A korábbi együttműködés keretében 350 kínai szakember helyszíni gyakorlati képzésének lebonyolítását végeztük a győri RÁBA Művekkel megkötött szerződés alapján.)


Megkezdtük a Magyar-Vietnami Műszaki-Tudományos Együttműködési Albizottság budapesti ülésszakának szervezését. Az október elején sorra kerülő rendezvényre várjuk az együttműködésben érdekelt szervezetek, intézmények és vállalatok együttműködési témajavaslatait. Időközben új élelmiszeripari együttműködési lehetőséget tártunk fel, melyre már érdeklődő magyar partnert is találtunk. A közeljövőben megkezdődő szakmai egyeztetések nyomán jelentős magyar exportra van kilátás.


Algériából közvetlen megkeresést kaptunk ajánlattételre egy több millió euró értékű informatikai rendszer szállítására, az ajánlatot szeptember végéig kell megtennünk. Ezen túlmenően egy újabb - ugyancsak állami - elektronikai témájú tenderfelhívást kaptunk, melyhez a magyar szakmai partner kiválasztása folyamatban van.

Tanácsadói szolgáltatási tevékenységünk eredményeként előrehaladott tárgyalások folynak az eladó és az osztrák BOE Baumanagement mint potenciális vevő között egy nagy értékű budapesti középület ingatlan adásvételi szerződésének létrejötte érdekében.


Az AMAN Water (korábban AMAN Holding) francia konzultáns céggel kiszélesítettük együttműködési megállapodásunkat, amelynek keretében a francia és spanyol reláción kívül lehetőségünk nyílik tanácsadási tevékenység ellátására amerikai cégek részére, úgy mint
- Water Standard - ivóvíz szállítás megszervezése olyan harmadik piaci relációkban, ahol számottevő, befolyásos kapcsolatokkal rendelkezünk, így Algéria, Líbia, Izrael vonatkozásában
- AECOM globális multinacionális cég képviselete Magyarországon elsősorban a kör- nyezetvédelem, víz és infrastruktúra területén.


Meghosszabbítottuk tanácsadói szerződésünket az Aqualia spanyol céggel, amely a magyarországi vízmű fejlesztésekbe való bekapcsolódását és befektetések megvalósítását hivatott elősegíteni.


Új szerződés megkötése van folyamatban az osztrák EFKON AG céggel, amely a meglévő elektronikus útdíj tenderben való közreműködésünkön túlmenően egyéb IT területekre és harmadik piaci üzletek generálására is kiterjed.


A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium megkeresése alapján informativ ajánlatot adtunk a NATO NAPMO megbízottja részére logisztikai személyzet biztosi tására a NATO németországi bázisán végzendő tevékenységre. A szerződés konstrukciójának és feltételeinek pontosítására ez év szeptemberében megkezdjük a tárgyalásokat.


Felújítottuk a kapcsolatot és új együttműködési megállapodást irtunk alá az iráni MARUS Co. céggel, amelynek keretében elsősorban tanulmányutakat és tréning programokat kívánunk szervezni iráni szakemberek részére különböző szakmai területeken, de főleg a mezőgazdasági szektorban.


Megkezdődött a líbiai Vasúti Hatósággal az UVATERV megbízásából aláírt tanácsadói szerződés végrehajtása. A kiutaztatott szakemberek bejárták a mintegy 100 km-es Metró-hálózat tervezett nyomvonalát és állomás helyszíneit, illetve egyeztető megbeszéléseket szerveztünk a Metrót érintő, folyamatban lévő nagyprojektek tervezőivel a projektek kapcsolódásait illető kérdésekről.


A líbiai üzleti és jogi hátteret bemutató piaci tanulmányt készítettünk a VEGYÉPSZER csoport számára, melynek alapján megkezdődött a cégek líbiai bejegyeztetésének előkészítése. A cégcsoport jó lehetőséget lát az elkövetkező évek milliárdos nagyságrendű fejlesztési programjaiban történő részvételre a líbiai infrastruktúra fejlesztésében.


Fogadtuk és megbeszélést folytattunk az algériai Honvédelmi Minisztérium magas rangú delegációjával. A látogatást követően az ARTIFEX céggel együttműködésben ajánlatot nyújtottunk be a Minisztérium által kiírt tenderre, melynek keretében több millió euró értékű informatikai fejlesztés és képzés megvalósítására vállalkoznánk.


Együttműködést kezdeményeztünk a Qingdao HaiRui International Exchange Co. (Kína, Shandong tartomány) céggel, amely kínai szakemberek számára tanulmányutak szervezésével kívánja megbízni Társaságunkat.


A magyar-vietnami műszaki-tudományos együttműködés keretében szerveztünk szakmai látogatást a vietnami Tudományos és Technológiai Minisztérium és a Pénzügyminisztérium közös delegációja számára a K+F és innováció állami támogatásának tanulmányozására.


Az Aqualia céggel - amely Spanyolország legnagyobb integrált vízgazdálkodási szervezete - meglévő tanácsadói szerződésünk keretében a cég magas szintű delegációja számára szakmai programot szerveztünk, hogy megismerkedhesse- nek a magyarországi vízgazdálkodás rendszerével és közösen kialakíthassuk 2008. évi üzleti stratégiánkat befektetések megvalósítása érdekében. A delegációt fogadta az Országgyűlés Környezetvédelmi Bizottságának elnöke, valamint látogatást szerveztünk az Észak- Dunántúli Regionális Vízműveknél (Tatabánya) és a Duna Menti Regionális Vízműveknél (Vác), ahol a delegációnak alkalma nyílt megbeszélést folytatni a vízművek menedzsmentjével.


Ingatlanpiaci projektek területén jelentős külföldi ingatlanfejlesztő és befektető cégek

az osztrák      Raiffeisen Zentralbank, Colliers International, BOE
                             Baumanagement, Go/Asset GmbH, The Indochina Group;

a francia         Atisreal Real Estate;

a norvég         Real Capital;

a svéd            Henderson Investors

megbízásai alapján nagy értékű magyarországi objektumok – középületek, kereskedelmi központok, idősek otthona – megvásárlásának elősegítésében nyújtunk tanácsadói szolgáltatásokat.


Tárgyalásokat folytatunk a Gauff Group német mérnöki iroda tulajdonosával és a cég magyarországi leányvállalatával, a Gauff Budapest Kft-vel együttműködési megállapodás létrehozásáról, nagyértékű beruházások műszaki-gazdasági előkészítésében, műszaki ellenőrzésében való részvételük elősegítése, illetőleg 3. piaci közös fellépés érdekében, elsősorban közlekedésfejlesztési projektek megvalósításához kapcsolódóan.


Az UVATERV megbízásából több mint 1 millió svájci frank értékű tanácsadói szerződést írtunk alá a líbiai Vasúti Hatósággal. A szerződés keretében felülvizsgáljuk és korszerűsítjük a Tripoli Metró megvalósítására több mint 15 évvel ezelőtt átadott tanulmánytervet. A líbiai kormányzat nagyszabású fejlesztési programjai között egyebek között a mintegy 100 km-es Metró-hálózat megépítését is elhatározta.


Több évtizedes piaci tapasztalataink alapján tanácsadói megbízást kaptunk a VEGYÉPSZER csoporttól egy piaci tanulmány elkészítésére, valamint az építőipari cégcsoport vállalkozásának líbiai bejegyeztetésére és piaci kapcsolatainak megteremtésére. A jelentős olajbevétellel rendelkező észak-afrikai ország milliárdos nagyságrendű fejlesztési programokat indít az infrastruktúra fejlesztésére.


Az EFKON AG, Graz osztrák cég magyarországi képviselőjeként érdemben közreműködtünk az EFKON oldalán a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ által kiirt "Úthasználattal arányos elektronikus díjfizetési rendszer kiépítése és üzemeltetése" tender prekvalifikációs pályázat anyagának összeállításában. Nagy szerepet vállaltunk a közös részvételre jelentkező konzorcium, az EMUR "Első Magyar Útdíj Rendszer" felállásának megszervezésében, amelynek tagjai az Euroinvest közép-Európai Befektetési Zrt., az Arcadom Építőipari Zrt és az EFKON AG, Graz.


Együttműködési szerződésünk van az OPEOS és AMMANE Holding francia konzultáns cégekkel, amelynek alapján, hogy francia és spanyol cégek részére Magyarországra irányuló üzleti törekvéseik elősegítése érdekében tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk és vállalunk fel képviseleti tevékenységet.


Tanácsadási tevékenységünk eredményeként elértük, hogy a francia PLASTIC OMNIUM , amely egyik világvezető cég a hulladékgazdálkodási szektorban, fontolgatja, hogy Magyarországon egy szakmabeli cégnél eszközöl befektetéseket.


BONDUELLE ugyancsak francia cég részére tanácsadói munkát vállaltunk fel a magyarországi üzemeiben keletkező biológiai hulladék megújuló energiaként (biogáz) való hasznosítására.


Tanácsadói megállapodásunk van a vízgazdálkodás területén világviszonylatban is rangos AQUALIA spanyol céggel, amely a cég magyarországi vízmű fejlesztésekbe való bekapcsolódását hivatott elősegíteni illetve magyarországi vízmű-vállalatokkal hosszútávú műszaki-tudományos és fejlesztési együttműködést kialakítását célozza.


A magyar-vietnami műszaki-tudományos együttműködés keretében kapcsolatot teremtettünk a vietnami Tudományos és Technológiai Minisztérium - mint az együttműködést vietnami részről szervező intézmény - és a Magyar Innovációs Szövetség között, azzal a céllal, hogy az innovatív termékeket és szolgáltatáso- kat előállító magyar szervezeteket bekapcsoljuk az együttműködésbe, ezzel is elősegítve ezen szervezetek exporttevékenységét.

Minősítések
2001
ISO 9001
SAFEA Bejegyzési Bizonyítvány
   
Minden jog fenntartva · TESCO Kft. 2007