Cégünkről Szolgáltatások Referenciák Kapcsolatok
HU
Képviselet és tanácsadás külföldi megbízók vállalkozásaihoz

Elsősorban csúcstechnológiákat gyártó vagy szolgáltató nemzetközi megbízók képviseletét vállaljuk Magyarországon főként a környezetvédelem, az infrastruktúra, az ingatlanfejlesztés, a védelmi- és biztonságtechnika, valamint az informatika területén. Megbízóink tevékenységét piacfeltárási, üzletszerzési, befektetési és közbeszerzési tanácsadással segítjük, közreműködünk a megfelelő magyar al- és társvállalkozók kiválasztásában, a finanszírozás megszervezésében, kockázat¬elemzésben, partnerségek, közös vállalkozások megszervezésében. Ezen tevékenységünket Magyarországon kívül a szomszédos országokra is kiterjesztettük.

Képviselet és tanácsadás magyar vállalatok vállalkozásaihoz

Nemzetközi szinten is versenyképes magyar cégek termékeinek, valamint szellemi és fizikai szolgáltatásainak magyarországi és külpiaci értékesítéséhez ajánljuk fel szolgálatunkat. A külpiacokon több évtizedes piacismeretre, kapcsolatrendszerre és széleskörű adatbázisra építve vállaljuk az aktuális célpiaci általános és ágazati ismeretek megszerzését, a helyszíni üzleti kapcsolatteremtést és külkereskedelmi ügyintézést. Elsősorban a környezetvédelem, az építőipar, az energetika, az informatika, a mezőgazdaság és a képzés területén vállalunk megbízásokat.

Kiemelt külpiaci régióink: Kelet-Közép-Európa, Észak-Afrika, Közel-és Távol-Kelet.

Nemzetközi műszaki-tudományos együttműködés fejlesztése

Ezen tevékenységünk a Tesco alapítási hagyományaira épül, hiszen vállalatunk több évtizeden át koordinálta az 57 partnerországgal kötött műszaki-tudományos együttműködést. Jelenleg a szakmai terület fő céljának a mai Magyarország műszaki és tudományos eredményeinek külföldi megismertetését és nemzetközi kapcsolatainak további erősítését tekintjük. Magyar kutató- és fejlesztő intézetek, intézmények és vállalkozások bemutatásával számukra üzleti lehetőségeket, együttműködő partnereket szerzünk, ezzel is segítve a vállalkozói szektor kereskedelemfejlesztését.

Munkánk elismerésének és nagy megtiszteltetésnek tekintjük, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a magyar kormány ismét a Tesco Tanácsadó Kft.-t kérte fel a Magyar-Vietnami Műszaki- Tudományos Együttműködési Albizottság irányítására és tevékenységének koordinációjára.

Nemzetközi fejlesztési együttműködés

A társaság által 2001-ben alapított HUN-IDA Kht. mint tevékenységi jogutód, foglalkozik a terület feladataival.

Szolgáltatásaink címszavakban

Áruimport és export
Befektetési információk és tanácsok
Cégkapcsolatok létesítése
Cégképviselet
Felnőttképzés és továbbképzés szervezése
Intézetek, intézmények és vállalkozások bemutatása
Ipari parki információk
Kapcsolatépítés
Kereskedelemfejlesztés
Konferenciák és tanulmányutak szervezése
Közbeszerzési információk és tanácsok
Külkereskedelmi ügyintézés
Külföldi üzleti kapcsolatteremtés
Műszaki és tudományos együttműködés
Piacfeltárás
Projektvezetés
Szellemi termékek importja és exportja
Tanulmányok készítése
Üzleti lehetőségek feltárása
Üzleti találkozók szervezése
Üzleti tanácsadás
Minősítések
2001
ISO 9001
SAFEA Bejegyzési Bizonyítvány
   
Minden jog fenntartva · TESCO Kft. 2007