Cégünkről Szolgáltatások Referenciák Kapcsolatok
HU
A VÁLLALAT IRÁNYÍTÓI

Pados László • tel.: 311 0691 • e-mail: lpados@tescoconsulting.hu
Ügyvezető vezérigazgató
A budapesti Külkereskedelmi Főiskolán végzett, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MBA és az Université Jean Moulin Lyon DESS-CAAE-Master diplomáját szerezte meg. Angolul, franciául, oroszul és spanyolul beszél. A TESCO Nemzetközi Műszaki-Tudományos Együttműködési Irodánál kezdett dolgozni és nyolc év diplomáciai szolgálatot kivéve mindig a Tesco munkatársa volt. Európa mellett főként a Földközi-tengeri arab országok és a közel-keleti térség kiváló ismerője. Gazdag tapasztalatai vannak a szellemi és vállalkozási export, valamint a beruházások és a nemzetközi műszaki-tudományos együttműködés szervezésében, illetve az üzletviteli tanácsadásban.

Horváth Miklós • tel.: 311 0850 • e-mail: mhorvath@tescoconsulting.hu
Általános vezérigazgató helyettes
A budapesti Külkereskedelmi Főiskola, majd a Közgazdaságtudományi Egyetem nemzetközi pénzügyek szakosító elvégzését követően 11 éven át a TESCO munkatársa volt, közben 5 évet Algériában töltött az ottani iroda vezetőjeként. Szakmai pályafutása során konzultánsi, külkereskedelmi, import nagy- és kiskereskedelmi, értékesítési, beszerzési, elsőszámú vezetői pozíciókat töltött be zöldség-gyümölcs és feldolgozott termékek exportja-importja, magas- és mélyépítési, cellulóz-papír és nyomdaipari, épületgépészeti, általános konzultáns cégeknél Magyarországon illetve külföldön. Magyarul, angolul , franciául és németül beszél. Kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik külföldi cégek magyarországi képviselete, általános üzleti tanácsadás, illetve magyar – főként kis- és közép - vállalkozások külföldi piaci megjelenése koordinálása területén.

Dr. Szöllősi János • tel.: 311 0850 • e-mail: jszollosi@tescoconsulting.hu
Pénzügyi-, számviteli- és üzemviteli vezérigazgató-helyettes
A budapesti Kandó Kálmán Műszaki Főiskola elvégzése után a budapesti Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen (ma: Corvinus Egyetem) szerzett diplomát és doktori címet. Angolul beszél. A vállalati pénzügyek, a közgazdasági elemzés és a vagyonkezelés szakértője.

Zács Ágoston • tel.: 311 0850 • e-mail: azacs@tescoconsulting.hu
Igazgató
A budapesti Külkereskedelmi Főiskolán végzett. Angolul, franciául és oroszul beszél. Külkereskedőként Irakban és Líbiában teljesített külszolgálatot. Elmélyült szakmai gyakorlati és elméleti ismeretei vannak a nemzetközi kapcsolatok, a műszaki-tudományos együttműködés, a vállalkozási export, a képviseleti tevékenység és az üzletviteli-befektetési tanácsadás területein.

Tóthné Rajkó Ágnes • tel.: 311 0850 • e-mail: arajko@tescoconsulting.hu
Vezető tanácsadó
A budapesti Külkereskedelmi Főiskolán végzett. Angolul és németül beszél. Külkereskedőként Németországban, Ausztriában és Szíriában volt külszolgálatban. A vállalkozási export, az üzletviteli tanácsadás, a vállalat-képviselet és a Werkvertrag, valamint a vállalkozási üzletek adminisztrációjának szakértője.

Minősítések
2001
ISO 9001
SAFEA Bejegyzési Bizonyítvány
   
Minden jog fenntartva · TESCO Kft. 2007